top of page
684fbd88-267d-4e8d-b692-a1ff74f167d9.JPG

Över 130 avsnitt

sammanfattat i fyra

Föreläsningar

Nära relationer är enligt en studie från Harvard Medical School den viktigaste faktorn för känslan att du lever ett gott liv - men hur bygger man det? I podden har jag träffat över 70 relationsexperter och psykologer för att få svaret och har påvägen lärt mig massor om olika perspektiv, tankesätt och modeller som gör skilland påriktigt. 

Feedbacken från lyssnarna vittnar om att den här kunskapen verkligen förändrar liv till det bättre genom att skapa perspektiv och mening som stärker relationen till en själv och relationerna i ens liv.

Jag har samlat de största insikterna, från att ha suttit ner med de bästa i landet på temat relationer, personlig utveckling och kärlek, under några föreläsningar för att ta dig, dina kollegor, vänner, anställda eller studenters välmående och relationer till nästa nivå. 

Ta del av föreläsningen om våld i nära relation nedan

våld i nära relation

Genom föreläsningen kommer ni att...

1

Mellan 14-21 år vad jag fast i en relation som kantades av psykisk misshandel, isolering och kontroll. Var 4:e tjej mellan 16-24 är utsatt för brottsligt våld av sin stora kärlek, partner eller ex. 

 

I den här föreläsningen delar jag med mig av min personliga erfarenhet och sätter ord på det många upplever och känner så att våldet kan synliggöras och få ett slut. 

 

Föreläsningen är lämplig för gymnasieelever, unga vuxna, lärare, föräldrar och elever. 

2

3

Veta exakt vad som är okej och inte i en kärleksrelation

få kunskap om varför utsatta personer inte bara lämnar sin förövare

Lära dig hur du bemöter en utsatt eller en förövare 

referenser

"Elin är en otroligt inspirerande föreläsare med förmåga att balansera kunskap rotad i den akademiska forskningen med egna erfarenheter. Hon är mycket proffesionellt i sin presentation och lyckas alltid framföra djupa ämnen kring mänskliga relationer på ett varmt och lättsamt sätt, vilket engagerar deltagarna och skapar utrymme för både diskussion och insikter. Elin får snabbt stort förtroende bland sin publik genom sin varma personlighet, aktiv närvaro och sårbarhet i att dela med sig av egna upplevelser. Hon är retoriskt skicklig på att förmedla komplexa saker på ett enkelt och engagerande sätt vilket gör att man som som lyssnare får ökat förståelse, kan ta till sig budskapen och tillämpa de på egna erfarenheter. Efter att ha lyssnat på Elin, känner man sig alltid energifylld att rannsaka sig själv och sina relationer för att öka välmåendet. Rekommenderar henne varmt som föreläsare!"

"Elin delade med sig av sin historia på ett öppet och ärligt sätt som berörde på djupet. Elin kombinerar självupplevd erfarenhet med aktuell forskning vilket ger tyngd åt föreläsningen men det viktigaste av allt är hennes budskap. Stå upp för dig själv och tro på dig själv för det är du värd. Kloka ord som ungdomar i dagens samhälle behöver höra." 

- Carina Nilsson, Rektor, Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

- Marija Stupljanin, Head of Marketing, GoFrendly

Hör av dig

Vid intresse av att boka en föreläsning är du varmt välkommen att höra av dig nedan alternativt kontakta mig via elin.sakandetga(a)gmail.com

Tack för ditt meddelande! Kontaktar dig inom kort.

bottom of page