top of page
684fbd88-267d-4e8d-b692-a1ff74f167d9.JPG

Över 130 avsnitt

sammanfattat i fyra

Föreläsningar

Nära relationer är enligt en studie från Harvard Medical School den viktigaste faktorn för känslan att du lever ett gott liv - men hur bygger man det? I podden har jag träffat över 70 relationsexperter och psykologer för att få svaret och har påvägen lärt mig massor om olika perspektiv, tankesätt och modeller som gör skilland påriktigt. 

Feedbacken från lyssnarna vittnar om att den här kunskapen verkligen förändrar liv till det bättre genom att skapa perspektiv och mening som stärker relationen till en själv och relationerna i ens liv.

Jag har samlat de största insikterna, från att ha suttit ner med de bästa i landet på temat relationer, personlig utveckling och kärlek, under några föreläsningar för att ta dig, dina kollegor, vänner, anställda eller studenters välmående och relationer till nästa nivå. 

Ta del av föreläsningen som stärker din parrelation nedan

Love 2.0

Genom föreläsningen kommer ni att...

1

Många känner sig väldigt ensamen trots att hen lever i en parrelation. Vad beror det på? Och hur gör man för att komma varandra närmare igen för att känna den där gnistan och samhörigheten som var så stark i början av relationen? 

 

I den här föreläsningen tar vi dig och din partner närmare varandra när ni får ta del av evidensbaserade övningar och insikter som stäker er i längden. 

 

Kan bokas separat, som par eller hållas för en större grupp. 

2

3

Förstå hur du och din partner känner sig sedd och älskad. Du kommer att få konkreta tips på vad du kan göra

Insikt och konkreta övningar som skapar djupare kontakt med varandra

Kommunikationsverktyg för konstruktiva givande samtal när ni har olika åsikter

4

Insikt och övningar som kommer få det att slå gnistor av er på nytt

referenser

"Elin är en otroligt inspirerande föreläsare med förmåga att balansera kunskap rotad i den akademiska forskningen med egna erfarenheter. Hon är mycket proffesionellt i sin presentation och lyckas alltid framföra djupa ämnen kring mänskliga relationer på ett varmt och lättsamt sätt, vilket engagerar deltagarna och skapar utrymme för både diskussion och insikter. Elin får snabbt stort förtroende bland sin publik genom sin varma personlighet, aktiv närvaro och sårbarhet i att dela med sig av egna upplevelser. Hon är retoriskt skicklig på att förmedla komplexa saker på ett enkelt och engagerande sätt vilket gör att man som som lyssnare får ökat förståelse, kan ta till sig budskapen och tillämpa de på egna erfarenheter. Efter att ha lyssnat på Elin, känner man sig alltid energifylld att rannsaka sig själv och sina relationer för att öka välmåendet. Rekommenderar henne varmt som föreläsare!"

"Elin delade med sig av sin historia på ett öppet och ärligt sätt som berörde på djupet. Elin kombinerar självupplevd erfarenhet med aktuell forskning vilket ger tyngd åt föreläsningen men det viktigaste av allt är hennes budskap. Stå upp för dig själv och tro på dig själv för det är du värd. Kloka ord som ungdomar i dagens samhälle behöver höra." 

- Carina Nilsson, Rektor, Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

- Marija Stupljanin, Head of Marketing, GoFrendly

Hör av dig

Vid intresse av att boka en föreläsning är du varmt välkommen att höra av dig nedan alternativt kontakta mig via elin.sakandetga(a)gmail.com

Tack för ditt meddelande! Kontaktar dig inom kort.

bottom of page