top of page

Så kan det gå x Relate

Photo 27-06-2019, 18 42 54.jpg
I SAMARBETE MED Relate_white.png

Efter att jag träffat deras grundare, Philip Jonzon Jarl, för en intervju till ett avsnitt i podden, insåg vi snabbt att våra drivkrafter var väldigt lika.  Samtidigt kom det fram att även dem hade som ambition att skapa en relationspodd, så istället för att konkurrera med varandra valde vi att arbeta tillsammans för att främja sundare och meningsfulla relationer. 

 

Därför presenteras den här podden i samarbete med  relationsappen Relate.

Kort om Relate 

Relate grundades av värderingsdrivna entreprenörer för att utmana den ytliga dejtingvärlden och istället skapa mer genuina och meningsfulla möten. 

Forskning visar att förståelse för varandras värderingar ger färre konflikter och mer meningsfulla relationer, som håller i längden.

Deras metodik kommer från systerbolaget SelfLeaders vars metoder används av fler än 42 000 ledare och medarbetare i näringslivet samt på lärosäten som KTH, Handelshögskolan i Stockholm och Harvard University. 

 

Relate finansieras idag av Stefan Krook (GoodCause & Kivra), Karl-Johan Persson (H&M), Daniel Pilotti (Ryska Posten) och Tomas Björkman (Stiftelsen Ekskäret).

Läs mer via: 

Android: bit.ly/relatepod-android
Apple: bit.ly/relatepod-iOS

bottom of page