top of page
684fbd88-267d-4e8d-b692-a1ff74f167d9.JPG

Över 130 avsnitt

sammanfattat i fyra

Föreläsningar

Nära relationer är enligt en studie från Harvard Medical School den viktigaste faktorn för känslan att du lever ett gott liv - men hur bygger man det? I podden har jag träffat över 70 relationsexperter och psykologer för att få svaret och har påvägen lärt mig massor om olika perspektiv, tankesätt och modeller som gör skilland påriktigt. 

Feedbacken från lyssnarna vittnar om att den här kunskapen verkligen förändrar liv till det bättre genom att skapa perspektiv och mening som stärker relationen till en själv och relationerna i ens liv.

Jag har samlat de största insikterna, från att ha suttit ner med de bästa i landet på temat relationer, personlig utveckling och kärlek, under några föreläsningar för att ta dig, dina kollegor, vänner, anställda eller studenters välmående och relationer till nästa nivå. 

Ta del av föreläsningen kopplad till arbetsplatsen nedan

PÅ ARBETSPLATSEN

Genom föreläsningen kommer ni att...

1

I en märklig tid då många av oss arbetar hemifrån påverkas våra yrkesmässiga relationer allt kraftigare. Det blir allt svårare att skapa samhörighet och känslan av att vara ett team kan lätt försvinna. 

 

Därför föreläser jag nu om hur ni kan bevara och stärka era relationer med kollegor och anställda utifrån de omständigheter som råder för tillfället.

 

I den här föreläsningen får ni ta del av hur ni i det nya digitala arbetslandskapet kan komma varandra närmare genom att dela vad forskningen säger stärker våra relationer i längden. 

2

3

Förstå vad det är som skapar djupare relationer och kontakt

Få exempel på hur ni kan skapa, team-känsla och kontakt via digitala plattformar och tekniska medel

Verktyg för att kommunicera bättre

referenser

"Elin är en otroligt inspirerande föreläsare med förmåga att balansera kunskap rotad i den akademiska forskningen med egna erfarenheter. Hon är mycket proffesionellt i sin presentation och lyckas alltid framföra djupa ämnen kring mänskliga relationer på ett varmt och lättsamt sätt, vilket engagerar deltagarna och skapar utrymme för både diskussion och insikter. Elin får snabbt stort förtroende bland sin publik genom sin varma personlighet, aktiv närvaro och sårbarhet i att dela med sig av egna upplevelser. Hon är retoriskt skicklig på att förmedla komplexa saker på ett enkelt och engagerande sätt vilket gör att man som som lyssnare får ökat förståelse, kan ta till sig budskapen och tillämpa de på egna erfarenheter. Efter att ha lyssnat på Elin, känner man sig alltid energifylld att rannsaka sig själv och sina relationer för att öka välmåendet. Rekommenderar henne varmt som föreläsare!"

"Elin delade med sig av sin historia på ett öppet och ärligt sätt som berörde på djupet. Elin kombinerar självupplevd erfarenhet med aktuell forskning vilket ger tyngd åt föreläsningen men det viktigaste av allt är hennes budskap. Stå upp för dig själv och tro på dig själv för det är du värd. Kloka ord som ungdomar i dagens samhälle behöver höra." 

- Carina Nilsson, Rektor, Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

- Marija Stupljanin, Head of Marketing, GoFrendly

Hör av dig

Vid intresse av att boka en föreläsning är du varmt välkommen att höra av dig nedan alternativt kontakta mig via elin.sakandetga(a)gmail.com

Tack för ditt meddelande! Kontaktar dig inom kort.

bottom of page