PÅ ARBETSPLATSEN

LOVE 2.0

I en märklig tid då många av oss arbetar hemifrån påverkas våra yrkesmässiga relationer allt kraftigare. Det blir allt svårare att skapa samhörighet och känslan av att vara ett team kan lätt försvinna. 

 

Därför föreläser jag nu om hur ni kan bevara och stärka era relationer med kollegor och anställda utifrån de omständigheter som råder för tillfället.

 

I den här föreläsningen får ni ta del av hur ni i det nya digitala arbetslandskapet kan komma varandra närmare genom att dela vad forskningen säger stärker våra relationer i längden. 

Många känner sig väldigt ensamen trots att hen lever i en parrelation. Vad beror det på? Och hur gör man för att komma varandra närmare igen för att känna den där gnistan och samhörigheten som var så stark i början av relationen? 

 

I den här föreläsningen tar vi dig och din partner närmare varandra när ni får ta del av evidensbaserade övningar och insikter som stäker er i längden. 

 

Kan bokas separat, som par eller hållas för en större grupp. 

VÄNSKAP

VÅLD I NÄRA RELATION

Enligt SCBs levnadsundersökning saknar var femte man och var tionde kvinna en kompis att vända sig till om vad som helst. Hela 13 % av landets befolkning har alltså ingen vän...

 

Samtidigt visar en studie från Harvard Medical School att nära relationer är den viktigaste faktorn för ett lyckligt välmående liv. Så vad är det som gör att vi känner större samhörighet med vissa och hur kan du fördjupa relationen till dina vänner eller hitta nya som förgyller tillvaron? Vi ser till att du får kunskapen som gör att du aldrig mer behöver känna dig ofrivilligt ensam i längden.

 

I den här föreläsningen får du ta del av vad forskningen visar är nyckeln till en stark vänskap fylld av skratt, närvaro och samhörighet och får konkreta tips på hur du skapar den.

Mellan 14-21 år vad jag fast i en relation som kantades av psykisk misshandel, isolering och kontroll. Var 4:e tjej mellan 16-24 är utsatt för brottsligt våld av sin stora kärlek, partner eller ex. 

 

I den här föreläsningen delar jag med mig av min personliga erfarenhet och sätter ord på det många upplever och känner så att våldet kan synliggöras och få ett slut. 

 

Föreläsningen är lämplig för gymnasieelever, unga vuxna, lärare, föräldrar och elever. 

REFERENSER

"Elin är en otroligt inspirerande föreläsare med förmåga att balansera kunskap rotad i den akademiska forskningen med egna erfarenheter. Hon är mycket proffesionellt i sin presentation och lyckas alltid framföra djupa ämnen kring mänskliga relationer på ett varmt och lättsamt sätt, vilket engagerar deltagarna och skapar utrymme för både diskussion och insikter. Elin får snabbt stort förtroende bland sin publik genom sin varma personlighet, aktiv närvaro och sårbarhet i att dela med sig av egna upplevelser. Hon är retoriskt skicklig på att förmedla komplexa saker på ett enkelt och engagerande sätt vilket gör att man som som lyssnare får ökat förståelse, kan ta till sig budskapen och tillämpa de på egna erfarenheter. Efter att ha lyssnat på Elin, känner man sig alltid energifylld att rannsaka sig själv och sina relationer för att öka välmåendet. Rekommenderar henne varmt som föreläsare!"

"Elin delade med sig av sin historia på ett öppet och ärligt sätt som berörde på djupet. Elin kombinerar självupplevd erfarenhet med aktuell forskning vilket ger tyngd åt föreläsningen men det viktigaste av allt är hennes budskap. Stå upp för dig själv och tro på dig själv för det är du värd. Kloka ord som ungdomar i dagens samhälle behöver höra." 

- Carina Nilsson, Rektor, Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

- Marija Stupljanin, Head of Marketing, GoFrendly

Hör av dig!

Vid intresse av att boka en föreläsning eller vill anlita mig som moderator är du

varmt välkommen att kontakta mig via elin.sakandetga@gmail.com