top of page
fullsizeoutput_2376.jpeg
a6f9fcc8-cfeb-4226-92c8-521d764c2c2d.JPG
IMG_1343.HEIC

Digitala föreläsningar

Jag erbjuder digitala såväl som live föreläsningar med hög energinivå och ovärdelig kunskap om hur vi har relationer på bästa och värsta sätt, vilket jag förmedlar med känsla på ett inspirerande och personligt sätt.

 

Via Zoom får vi till en personlig föreläsning anpassad för att ni ska få med er kunskapen på bästa sätt där deltagarna får möjlighet att reflektera och utvecklas genom att utbyta tankar i mindre grupper. Möjligheten finns också att ställa frågor som jag besvarar under föreläsningens gång. 

Populära ämnen för föreläsningarna

  • Fördjupa dina vänskapsrelationer

  • Fördjupa din parrelation

  • Stärk dig själv och din självkänsla

  • Så tar du dig ur destruktiva relationer

  • Hur är en destruktiv relation? 

  • Från destruktiv- till sund relation

 

Enligt en studie gjord av Harvard Medical School fann man att just nära relationer är den viktigaste faktorn för ett gott liv, men som vi alla vet kan det vara ack så klurigt att skapa just det. 

Genom föreläsningarna samlar jag kunskapen som över 50 psykologer och relationsexperter har delat via avsnitten och ger dig insikter som kan komma att förändra ditt liv. 

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan!
 

Sagt av tidigare deltagare

Elin är en otroligt inspirerande föreläsare med förmåga att balansera kunskap rotad i den akademiska forskningen med egna erfarenheter. Hon är mycket proffesionellt i sin presentation och lyckas alltid framföra djupa ämnen kring mänskliga relationer på ett varmt och lättsamt sätt, vilket engagerar deltagarna och skapar utrymme för både diskussion och insikter. Elin får snabbt stort förtroende bland sin publik genom sin varma personlighet, aktiv närvaro och sårbarhet i att dela med sig av egna upplevelser. Hon är retoriskt skicklig på att förmedla komplexa saker på ett enkelt och engagerande sätt vilket gör att man som som lyssnare får ökat förståelse, kan ta till sig budskapen och tillämpa de på egna erfarenheter. Efter att ha lyssnat på Elin, känner man sig alltid energifylld att rannsaka sig själv och sina relationer för att öka välmåendet. Rekommenderar henne varmt som föreläsare!

Elin delade med sig av sin historia på ett öppet och ärligt sätt som berörde på djupet. Elin kombinerar självupplevd erfarenhet med aktuell forskning vilket ger tyngd åt föreläsningen men det viktigaste av allt är hennes budskap. Stå upp för dig själv och tro på dig själv för det är du värd. Kloka ord som ungdomar i dagens samhälle behöver höra. 

Marija Stupljanin

Head of Marketing
GoFrendly

Carina Nilsson

Rektor

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL

bottom of page